EntaMag’in 2. Sayısı “No:1” Çıktı

Haziran 2016'da çıkardıkları No:0 #tanışma sayısı ile yayın hayatına başlayan *Enta'nın üç ayda bir yayımlanan tasarım ve yaşam kültürü dergisi EntaMag, yeni sayısı No:1 #uzaydadaolsanelbetoturacaksın ile okuyucularıyla buluştu.

Ürün tasarımına yönelik bir dergi fikrini ortaya atan ve aynı zamanda hayata geçirilmesini sağlayan Genel Yayın Yönetmeni Filiz Ersin ve Kreatif Yönetmen Ceylin Ulusel No:1 sayısında da derginin yürütücülüğünü üstleniyor.

“Meraklısına Endüstriyel Tasarım ve Tasarımcı Hikayeleri” mottosuyla yola çıkan dergide, yerli tasarımın değeri ve özgün içerik ön planda tutuluyor. Endüstriyel ürün tasarımına dair mühim mevzuları samimi bir şekilde okuruyla paylaşan ve tasarımıyla alıştığımız dergilerden kendini ayrıştıran EntaMag, birçok başlık altında konuyu ele alarak herkes tarafından keyifle takip edilebilecek bir platform oluşturmayı amaçlıyor.

Dergi, içinde farklı sektörlerden profesyonel tasarımcılarla röportajlara, yurtdışında bu işi okuyan/icra eden kişilerin deneyimlerine, üretim biçimlerinin, olanaklarının ve malzemenin daha iyi anlaşılabilmesi açısından “atölye” ziyaretlerine ve bunun paralelinde şehrin malzeme rotasına, ismini sektörde yeni yeni duymaya başladığımız genç tasarımcılara, Türkiye’deki ürün tasarımına dair eleştirilere, sinema üzerinden tasarım okumalarına ve kendi markasını oluşturabilmiş girişimcilerin hikayelerine yer vererek olabildiğince geniş bir ölçekte tasarıma odaklanıyor.

EntaMag ile ilgili ayrıntılı bilgi için : http://www.entamag.com

EntaMag ile ilgili gelişmeleri sosyal medyada takip etmek için:
Facebook, Instagram
#uzaydadaolsanelbetoturacaksin

*Endüstriyel Tasarımcılar Derneği

Etiketler

Bir yanıt yazın