Emlak Konut GYO’nun Kazlıçeşme Arazisi için Milyarlar Havada Uçuşuyor

Dev ihaleyi üçlü ortaklık aldı!

Emlak Konut GYO’nun Kazlıçeşme’de satışa çıkardığı 111 bin metrekarelik dev arazinin sahibi belli oldu. Sözlü turların ardından yazılı turda en yüksek teklifi 4 milyar 240 milyon lira ile Özak-Yenigün-Delta ortaklığı verdi. İhalenin idare payı ise 1 milyar 568 milyon 800 bin TL olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO’nun Kazlıçeşme’de satışa çıkardığı arsasının ihalesinde ilk oturum geçtiğimiz günlerde yapılmış ve 8 tekliften en yükseğini Aşçıoğlu İnşaat- Nokta Yatırım iş ortaklığı 1.8 milyar lira ile vermişti.

Bugün yapılan ikinci ve son oturumda ise firmalar önce 3 kere sözlü artırımda bulundular. Buna göre Artaş İnşaat- EPP ortaklığı 4 milyar 1 milyon lira, Aşçıoğlu İnşaat – Nokta Yatırım Ortaklığı 3 milyar 786 milyon lira, Özak-Yenigün-Delta 4 milyar TL, 3S Kale- Zilal İnşaat- Gül Yapı- Gül İnşaat- Gül Proje- Gül Turizm- Demir İnşaat- Liv Yapı ortaklığı da 3 milyar 745 milyon lira teklif verdi.

Daha sonra yazılı tura geçildi ve en yüksek teklif 4 milyar 240 milyon lira ile Özak-Yenigün-Delta ortaklığından geldi. İhalenin idare payı ise 1 milyar 568 milyon 800 bin TL olarak açıklandı.

Etiketler

Bir yanıt yazın