EMAAR projeleri ile 5 Guinness Dünya Rekorunun sahibi

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi Emaar Properties PJSC, kendisine ait Guinness Dünya Rekorlarını sergiledi.

Düzenlenen törende Emaar Properties’in üst düzey yöneticileri, Guinness Rekorlar Kitabı Karar Yetkilisi Talat Omar’dan Dünyanın Yerden En Yüksek Restoranı olma özelliğine sahip At.mosphere’i onurlandıran bir plaket aldılar.

Burj Khalifa’da bulunan At.mosphere Restoran’da yerden 442 metre yüksekte düzenlenen törende; Dünyanın En Yüksek Binası ve Dünyanın En Yüksek İnsan Yapımı Strüktürü Burj Khalifa; Dünyanın En Büyük Alışveriş Merkezi The Dubai Mall ve Dünyanın Yerden En Yüksek Restoranı olan At.mosphere sergilendi.

Emaar’ın “En”leri ile Guiness Dünya Rekorlarına adını yazıdıran bir diğer eseri ise ‘En Büyük Tek Parça Akrilik Akvaryum Paneli’ olma özelliğine sahip Dubai Akvaryumu ve Sualtı Hayvanat Bahçesi olarak dikkat çekiyor.

Emaar Properties Murahhas Üyesi Ahmad Al Matrooshi: “Projelerimizle tüm dünyaya ilhan kaynağı oluyoruz”

Emaar Properties Murahhas Üyesi Ahmad Al Matrooshi: “İkonik binalarımızın Guinness Dünya Rekorları ile takdir edilmesinden onur duyuyoruz. Bu rekorlar, Dubai’nin inovasyon becerisinin somut kanıtıdır ve bu şehrin sakini olmaktan duyulan gururu daha da artıracaktır. Bizim amacımız sadece rekor kırmak değildir. Başarılarımızla tüm dünya için ilham kaynağı olmaya ve insanların görünenin ötesini düşünerek sınırlarını zorlamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Rekor olarak kabul edilen tüm başarılarımız dünya çapında mihenk taşları yaratmıştır. Gelecekte geliştirilecek yüksek yapılar, alışveriş merkezleri veya lüks restoranlar için de birer referans noktası olacaklardır,” şeklinde konuştu.


Etiketler

Bir yanıt yazın