Electrolux IF Tasarım Ödüllerine Damgasını Vurdu…

Electrolux, AEG ve Zanussi markalı ürünler, yenilikçi tasarımlarıyla Uluslararası IF Tasarım Ödülleri'nde toplam 21 ödül aldı.

Dünyanın en önemli tasarım yarışmalarından biri olan IF Tasarım Ödülleri, 1953 yılından bu yana en prestijli markalara veriliyor. IF Ödülü alan markalar, bu başarıyı sadece duvarlarını süslemek için değil, aynı zamanda prestij ve markanın pazarlaması için kullanıyor.

Electrolux Tasarım Direktörü Henrik Otto, IF Ödülleri’nde Electrolux tasarım ekibinin büyük başarılara imza attığını belirterek, “Başvuruların her biri, tasarım kalitesi, kullanılan materyallerin seçimi, yenilik derecesi, çevresel etkisi, fonksiyonelliği, ergonomik yapısı, görselliği, güvenlik özellikleri, marka değeri ve evrensel tasarım açılarından değerlendirildi. 21 tane ödül bizi asla tatmin etmedi ve mükemmeliyet anlayışımız devam edecek. Tasarım ekibimiz müşterilerimize standartların üzerinde ürün deneyimi yaşatmaya odaklanmıştır” dedi.

IF Tasarım Ödülleri, Electrolux Inspiration, AEG Neue Collection ve Zanussi Quadro serilerinden 21 ürüne verildi. IF Tasarım Ödülleri’nde toplam 51 ülkeden 1920 katılımcı ve 4352 ürün yarıştı. Ödüller, 22 Şubat 2013 tarihinde Münih BMW World tesislerinde sahiplerini bulacak.

Kullanıcı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarım ve işlevselliği ürünlerinde buluşturan Electrolux; buzdolapları, bulaşık ve çamaşır makineleri, klimalar, elektrikli süpürgeler ve fırınlar üretiyor. Electrolux Grubu çatısı altında; AEG, Electrolux, Zanussi, Frigidaire ve Eureka gibi ünlü markalar bulunuyor. 58.000 çalışanıyla Electrolux, 2011 yılında 15,7 milyar dolar ciro yaptı.

Ayrıntılı bilgi http://www.electrolux.com/press ve www.electrolux.com/news adreslerinden temin edilebilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın