Ekümenopolis’e Destek Çağrısı

Ekümenopolis'i kent ve mimarlık dünyasından bilmeyen yoktur sanırım. Fakat bu çarpıcı işin daha geniş kitlelere yayılması, güncel kentsel sorunlardan ve haksızlıklardan herkesin haberdar olabilmesi için Ekümenopolis'in desteğe ihtiyacı var.

İmre Azem’in yönetmenliğinde ortaya çıkan ve güncel kentsel sorunlara ve özellikle de İstanbul’daki mücadelelere, kısacası “ucu olmayan kentleşme”ye dikkat çeken Ekümenopolis, 2011’de birçok farklı ortamda gösterilmeye başlandı. Ekümenopolis’in, şimdi de sinemalarda gösterime girmesi için destek bekleniyor.

Destek için http://www.projemefon.com/proje/detay/44/29 linkine tıklayabilir ve proje hakkındaki detaylara ulaşabilirsiniz.

Etiketler

2 yorum

  • omer-yilmaz says:

    En büyük sponsorluğa bayıldım:

    “Helikopterle alternatif İstanbul turu, 1 saat, Mimarlar Odası İstanbul Şubesinden Mücella Yapıcı rehberliğinde”

    Ne rehberliği yapacak? Tüm İstanbul kaçak mı diyecek örneğin sayın Yapıcı? Kenti okuma biçimi kapitalist şehirle tamamen zıt olan birisine de kent turu yaptırırsınız ama… helikopterle değil. Helikopter kapitalizmin önemli simgelerinden birisi yahu.

  • sevil-sarp says:

    bu filmi İstanbul’da yaşayan herkesin izlemesini tavsiye ederim, bir belgeselden öte, geleceğe ışık tutan bir klavuz olmuş.

Bir yanıt yazın