Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması’nda Dereceye Giren Projeler Belli Oldu

Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması jüri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 49 Projenin incelendiği toplantıda dereceye giren projeler belli oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfı’nın düzenlediği Ekolojik Kentselsel Tasarım Yarışması’nda 49 proje yarıştı. Ankara İL Bank Sosyal Tesislerinde düzenlenen değerlendirme toplantısına jüri heyetinde yer alan; Peyzaj Mimari Talha Kös, Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, İstanbul Teknik Üniversitesinden Prof Dr. Mehmet Ocakçı, Selçuk Üniversitesi’nden Yrd.Doç. Murat Oral, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Mustafa Öztürk katıldı.

Değerlendirme toplantısında titizlikle incelenen projelerin sıralaması belli oldu. Birinci olan projeye 40 Bin TL, İkinci olan projeye 30 Bin TL, Üçüncü olan projeye 20 Bin TL ödül verilecek olan yarışma da, mansiyon ödülü olarak da 8 projeye; 8 Bin TL ödül verilecek. Yarışma kapsamında toplam 154 Bin TL ödül dağıtılacak.

Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması’nın ödül gecesi 15 Ekim saat 18:00’da Ankara İlbank Macunköy sosyal tesislerinde yapılacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın