Ege Seramik Yeniliklerini Unicera’da Tanıtacak

Ege Seramik, bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Unicera Fuarında, bir dizi yenilikle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Fuarda sergileyeceği farklı konseptlerdeki yeni serileri için hazırlık çalışmalarına son hızla devam ettiklerini belirten Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Unicera Fuarı’nın dünyada sektörün en önemli ikinci fuarı konumuna yükseldiğini belirten Yedigüller, ”Unicera bu yıl da, yabancı birçok müşteri, sektör temsilcisi ve profesyoneli ağırlayacak. Biz de her yıl olduğu gibi, pazar beklentilerine uygun ve sektördeki trendleri belirleyen yenilikçi çalışmalarımızla, bizden bekleneni ortaya koymak için gerekli hazırlıkları yapıyoruz.

Bununla beraber, üretim süreçlerimizde yatırımlarımıza aralıksız devam ederek, son teknolojiyi kullanmaya, daima yenilikçi çalışmalar içinde olmaya gayret gösteriyoruz.

Bu yıl da birbirinden farklı ebat, doku, desen, yüzey seçeneklerini barındıran, onlarca yeni serimiz var. Seramik sektöründe dünyada trend olan her konsepti Ege Seramik standında, müşterilerimiz ve son kullanıcılarla buluşturacağız.

Bu fuarda pazara sunacağımız en önemli yenilikler, dijital dekor uygulamalarında gelinen son nokta, yani birçok malzemenin farklı seramik dokularında, farklı yüzey ve alışılmışın dışında renk uygulamaları ile zenginleştirildiği, dijital dekorlu ürün çalışmalarımız. Geniş bir yelpazeye yayılan seçenekleri ile farklı alanlara hitap eden güzel bir portföy oluşturduk.

Ayrıca, yeni geliştirdiğimiz, kalıptan şekilli 20×120 ebatlı ürünler de ilk defa müşterilerimizle buluşuyor. Bu ebatta, gerçek ahşap görüntüsüne son derece yakın, ahşabın sıcaklığın yansıtacak kadar gerçek yüzey dokuları Ege Seramik ürünleri ile karşınızda olacak.” dedi.

Ege Seramik ürünlerinin son kullanıcıya erişebileceği, makul fiyatlarla ama kaliteden ve estetikten ödün vermeyen bir strateji ile ulaştırmaya devam edeceklerini belirten Göksen Yedigüller, “bu konuda sektörün en iddialı firması olduğumuzdan eminim” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler

Bir yanıt yazın