Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 2015’teki Yeniliklerini UNICERA’da Tanıttı

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, yeni banyo ve karo ürünlerini; seramik, inşaat ve yapı malzemeleri sektörünü bir araya getiren 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA'da tanıttı.

Grup fuardaki standında VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2015’teki yeniliklerini paylaştı. VitrA standında yer alan yalın, işlevsel ve erişilebilir tasarımlar ile akıllı çözümler öne çıkarken VitrA Karo ise, farklı mekânlardaki kullanımıyla dikkat çeken porselen koleksiyonunu sundu.

VitrA’nın standında bu sene temizlik odaklı ürünler ağırlıktaydı. Kanalsız Rim-ex teknolojisiyle kolay temizlenen V-care klozetiyle ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Buun yanında klozete entegre deterjan haznesiyle hijyen ve ferah koku sağlayan VitrAfresh, Christophe Pillet’in tasarladığı Memoria koleksiyonuna eklenen Memoria Black ve Metropole de tanıtıldı.

VitrA’nın 2015 karo koleksiyonu ise metal, beton, ahşap, seramik ve doğal taş gibi temel malzemelerle oluşturulan seramik serilerini, porselenle yeniden şekillendiriyor. Doğal dokulardan ilham alınarak oluşturulan koleksiyonda, taşın pozitif enerjisini mekânlara yansıtan British Stone, el yapımı cotto görünümünde sıcak ve çağdaş ortamlar sunan Terra Nova, dalga desenli ve dinamik çizgileriyle 3 boyutlu algı yaratan Futura gibi seriler bulunuyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın