EBSO Çevre Ödülleri’nde BTM’ye 1.lik Ödülü

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) 2016 yılı Çevre Ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmada 200 kişinin üzerinde çalışanı olan firmalar kategorisinde BTM zirvenin sahibi oldu.

Geçtiğimiz günlerde “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2016″da birincilikle ödüllendirilen BTM, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) 2016 yılı Çevre Ödülleri’nde de birinciliği elde etti. Yalıtım sektörünün öncülerinden BTM, jüri tarafından gizli oylamayla yapılan değerlendirmede en yüksek oyu alarak 200 kişiden fazla çalışanı olan firmalar kategorisinde ödülün sahibi oldu. EBSO Meclis Salonu’nda düzenlenen törende BTM’nin ödülünü Teknik Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Keyvanklıoğlu aldı. Keyvanklıoğlu’na ödülü İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve EBSO Başkanı Ender Yorgancılar birlikte verdi.

BTM’nin, bünyesindeki teknik elemanların oluşturduğu ekiple gerçekleştirdiği Çevre Projeleri ile ödül almaya hak kazandığını hatırlatan BTM Teknik Genel Müdür Yardımcısı Nilüfer Keyvanklıoğlu, “Aldığımız bu ödül, firmamızın çevre konusunda geliştirdiği projeler ve çevre duyarlılığının yanında ekip ruhu ile hareket etmenin getirmiş olduğu bir başarıdır” dedi. Türkiye’de yalıtım sektörünün öncülerinden olan BTM’nin, insana ve çevreye saygılı üretim süreçlerinde, gelecek kuşaklar için, sürdürülebilir yaşamı mümkün kılan ürünleri sunmayı ilke haline getirdiğini vurgulayan Keyvanklıoğlu, “Geliştirdiği bu çevreci projeler ile günde 3 ağacı kurtarmayı hedefleyen BTM, üretim süreçlerindeki doğal kaynak kullanım oranlarını düşürerek, karbon salınımını azaltma ve kaynakları daha verimli kullanmaya dayalı faaliyetlerini sürdürülebilir kıldı. Firmamızın, hepimizin paylaştığı bu gezegene olan sorumluluğunu yerine getirdiğini kanıtlayan bu ödül, bizleri onurlandırdı. Bu konuda farkındalık yaratma çabasında olan tüm paydaşlarımızla işbirliği içerisindeyiz. Bu paydaşlardan biri olan EBSO’ya da firmamıza layık gördükleri birincilik ödülü için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Etiketler

Bir yanıt yazın