Dünyanın En İyisi Ödülü “Konforist Edu Suites” Projesine Verildi

2015-2016 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri kapsamında, Renda Helin Design & Interiors, Aralık ayında gerçekleştirilen uluslararası elemelerde "Dünyanın En iyisi Ödülü'ne" layık görüldü.

Asya Pasifik, Afrika, Amerika, İngiltere ve Orta Doğu bölge birincilerini geride bırakarak “Kamu Hizmet Yapısı Geliştirme Projesi” kategorisinde “Konforist Edu Suites Kız Öğrenci Yurdu” projesi ile ödüle layık görülen firma kurucusu Renda Helin Çilalioğlu Çizer aynı zamanda, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında ödül alan en genç kadın mimar oldu.

Konforist Edu Suites Kız Yurdu İstanbul Eyüp’te yer alıyor. Öğrencilerin kendi özel alanlarına sahip olabilecekleri ve aynı zamanda sosyalleşebilecekleri bir mekan kurgusu üzerinden yola çıktıklarını ifade eden Renda Helin Çilalioğlu Çizer, her bir mekanın, kendi içerisinde özgün olacak şekilde, enerjik detaylarla, pozitif renklerle ve mesajlarla donatıldığını, böylelikle öğrencilerin mekanlarla olan iletişiminin ve bağının güçlendiğini vurguluyor. Proje aynı zamanda, cephe tasarımında kullanılan, ana fonksiyonunun yanı sıra ikinci bir perde görevi görerek odalardaki mahremiyeti sağlayan, renkli güneş kırıcıların yarattığı interaktif tasarım algısı ile dikkat çekiyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın