Dünyada Daha Kaç AVM’ye İhtiyaç Var

Gezi Parkı’ndaki eylemler devam ederken eylemcilere, dünyanın birçok yerinden yazarlar ve ünlü sanatçılardan da destek geliyor.

Gezi Parkı’ndaki eylemler devam ederken eylemcilere, dünyanın birçok yerinden yazarlar ve ünlü sanatçılardan da destek geliyor. Tilda Swinton, Madonna, Roger Waters’tan sonra birçok sanatçı çeşitli kanallarla destek mesajları yolladı. İşte Gezi Parkı direnişini destekleyen son mesajlar: Simyacı, Veronika Ölmek İstiyor kitaplarının yazarı Brezilyalı yazar Paulo Coelho twitter’dan Gezi Parkı direnişinde atılan biber gazı bombası kapsülünün fotoğrafını yayımlayarak “Kendimizden utanalım: Türkiye’de protestoculara karşı kullanılan biber gazı Brezilya malı” tweeti attı.

32’nci İstanbul Film Festivali sırasında İstanbul’a gelip Emek Sineması eylemlerine de destek veren Patricia Arquette, Gezi Parkı’nı ile ilgili de destek mesajları yayınladı. ABD’li yıldız, Taksim Gezi’nin yıkımı için attığı tweet’te “Dünyanın daha ne kadar AVM’ye ihtiyacı var?” diye sordu.

Elektronik müziğin tanınmış isimrinden Moby de eyleme destek verenler arasında. Moby attığı tweet’te “Kalbim ve aklım Türkiyeli göstericilerle. İlerleyen saatlerde dayanışma için tencere tava çalabilirim” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın