Dünya Sağlık Örgütü’nden Bilgilendirici Koronavirüs Görselleri Yapmak İçin Çağrı

Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Sağlık Örgütü aracılığıyla başlatılan yarışmada, tasarımcılardan, insanların salgını yavaşlatmak için hangi adımları atabileceklerini açıklayan görsel içerik oluşturmaları isteniyor.

Grafik ve videolardan müzik ve dayanışma fikirlerine kadar tüm çalışmaların dağıtılmadan önce, yanlış bilgilerin yayılmasını önlemek için Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanması öngörülüyor.

BM, en etkili mesajları elde etmek amacıyla 6 tema belirledi. Bunlar, kişisel hijyen, sosyal mesafe, semptomları bilmek, nazik olmak, şehir efsanelerini sonlandırmak ve bağışları teşvik etmek üzerine odaklanıyor. BM, sunumları düzenli olarak inceleyecek ve en uygun çalışmaları herkesin erişebileceği bir mikrositede yayınlayacak. İçerik oluşturuculardan BM’nin mikro sitesinde yer alan bilgileri eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde yorumlamaları bekleniyor.

Kampanya, çalışmaları indirebilecek ve desteklemek için platformlarında paylaşabilecek dünya çapında destekleyici medya, markalar ve fenomenleri de kapsıyor. Düzenleme komitesi, bu önemli sağlık mesajlarının kültürler, topluluklar ve platformlar arasında olabildiğince geniş bir kitleye ulaştırılmasını umuyor.

Çalışmaların sosyal medyada @WHO @UN @UnitedNations @Talenthouse etiketleri ve #FlattenTheCurve #SafeHands #AloneTogether #ViralKindness #StopTheSpread #coronavirus # Covid19 hashtagleriyle paylaşılması isteniyor.

Son Gönderim Tarihi: 9 Nisan 2020, 18:00

Detaylı bilgi için >>

Etiketler

Bir yanıt yazın