Dünya Mimarlık Günü: Mimarlık Nedir?”

Kalebodur, Dünya Mimarlık Günü'nü çoksesli bir biçimde, hep birlikte kutlamak amacıyla, mimarlık camiasına çağrıda bulunuyor.

Kalebodur’un çağrısı aşağıdaki gibidir:

Dünya Mimarlık Günü, 1985 yılından bu yana her sene Ekim ayının ilk Pazartesi günü, BM Dünya Konut Günü’ne paralel olarak kutlanıyor.

Bu sene 5 Ekim Pazartesi günü kutlanacak Dünya Mimarlık Günü’nün teması Uluslararası Mimarlar Birliği (UIA) tarafından “Daha iyi bir kentsel geleceğe doğru.” olarak belirlendi.

Dünya Mimarlık Günü’ne günler kala geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de size aynı soruyu yöneltiyoruz: “Mimarlık Nedir?”

Bu sorunun yanıtını en çok 15 saniyelik videolar halinde, 30 Eylül Çarşamba gününe kadar kalebodur@arkitera.com email adresinden iletebilirsiniz.

Videonun en çok 15 saniye olmasına, yatay pozisyonda, aydınlık ve sessiz bir mekanda çekilmiş olmasına dikkat etmenizi rica ediyoruz. Videonuzu gönderirken isim, soyadı ve mesleki bilgilerinizi eklemeyi unutmayın. Gönderilen videolar 5 Ekim Pazartesi ve takip eden günlerde Kalebodur’un sosyal medya hesaplarında paylaşılacaktır.

Etiketler

Bir yanıt yazın