Dumankaya’nın Yeni Projesi: Dumankaya Horizon

Dumankaya İnşaat, Kartal'da, İstanbul'da son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanını hayata geçiriyor: Dumankaya Horizon...

Dumankaya İnşaat, kente kimlik katan, mimaride ve inovasyonda öncü projelerinden en yenisi Dumankaya Horizon projesini 18 Haziran Salı günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen ve emlak editörleri ile bir araya geldiği sabah kahvaltısında tanıttı.

Müşterilerin istek ve ihtiyaçlarının önem kazandığı ve mimari tasarımın öne çıktığı bir dönemde müşterinin beğenisine sunulan Horizon ile ilgili Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya şunları söyledi. ” Teknolojinin hızla geliştiği ve kişisel beğenilerin önem kazandığı bir dönemdeyiz. Biz gayrimenkul geliştiricisi olarak değişen dünyaya ayak uydurma ve müşterilerimize kişisel beğenilerini ortaya çıkarabilecekleri projeler sunma amacındayız. Bu amaçla projelendirdiğimiz Dumankaya Horizon bulunduğu lokasyon, sahip olduğu kapanmaz Adalar manzarası, IQ Akıllı ev teknolojisi sistemi, mimari kalitesi, butik AVM’si ve anahtar teslimi dekorasyon paketleri ile müşterilerimize ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmaktadır. Proje ayrıca konut alanları ve ticari alanları ile İstanbul Anadolu Yakası’na artı bir değer katacaktır. 178 bağımsız üniteden oluşan bu butik proje XX TL’lik yatırım değeriyle de bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacaktır” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın