Documentarist’in Kapanışı Gezi Parkı’nda

Documentarist, programına direniş belgeselleri ekleyerek festivali üç gün daha uzatma kararı aldı. Kapanış ve ödül töreni ise 9 Haziran'da Gezi Parkı'nda.

Documentarist İstanbul Belgesel Günleri, programına direniş belgeselleri ekleyerek festivali üç gün daha uzatma kararı aldı. Kapanış ve ödül töreni 9 Haziran akşamı Gezi Parkı’nda yapılacak.

Festivalin program akışı bugün Fransız Kültür Merkezi, 12.00 ve 16.00 seansları, SALT Beyoğlu , Dutch Chapel, Aynalı Geçit Etkinlik Mekanı ve St. Joseph Lisesi’nde normal devam ederken, festivalin ilk günlerinde kapalı kalan mekanlar nedeniyle gösterilemeyen filmler son üç gün (7-8-9 Haziran) SALT Beyoğlu ve Aynalı Geçit Etkinlik Mekanı’nda ücretsiz olarak gösterilecek. Ayrıca festival dahilinde İstanbul’da bir Sinema Dersi veren ve “3 günden hayatım değişti” diyerek ülkesine dönen yönetmen Alan Berliner’in tüm filmleri önümüzdeki günlerde Akbank Sanat ‘ta seyirciyle buluşturulacak. Gösterimler ücretsiz gerçekleşecek. “Gerçeği solumak için belgesel” şiarıyla yola çıkan festival, ayrıca Gezi Parkı’nda Revir’in önünde kurulu olan perdesinde (Gezi Oteli’nin karşısı) yaptığı gösterimleri festival boyunca her gece sürdürecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın