Disneyland’ın Yanındaki 36 Dönüm 4.5 Milyona Satışta

TOKİ Ankara'da içinde Disneyland'in kurulması düşünülen Tema Park'ta kalan son 36 dönüm araziyi 4.5 milyon lira muhammen bedelle satıyor.

Başbakanlık Toplu Konut idaresi başkanlığı (TOKİ) başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Diyarbakır gibi büyük şehirler olmak üzere 21 ilde toplam 40 arsayı açık artırma yöntemi ile satışa çıkarıyor. Düzenlenecek müzayedede Ankara’nın Disneyland’in kurulması düşünülen Tema Park’ta kalan son 36 dönümlük konut arsası 4,5 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkıyor.

Ayrıca İstanbul Başakşehir İkitelli’de 16 milyon lira muhammen bedelli 9.6 dönüm büyüklüğünde ve İstanbul Arnavutköy’de bir milyon lira muhammen bedelli 680 metrekare büyüklüğünde konut arsası da yer alıyor. Ankara’nın gözde semtlerinden Yenimahalle’de özel orta ve ilköğretim arsası da satışa sunulan taşınmazlar arasında yer alıyor.

Müzayede 16 mayısta

16 Mayıs 2013’te saat 14:00’da yapılacak arsa satış müzayedesi Eskidji firmasının İstanbul’daki merkezinde gerçekleştirilecek. Müzayedeye TOKİ merkez binasından canlı bağlantı yapılarak teklifler alınabilecek. Arsa müzayedesine katılmak isteyenler ayrıca www.eskidji.com internet adresinden de söz konusu taşınmazlar için teklif verebilecekler.

Etiketler

Bir yanıt yazın