Dış Mekanda Kullanabileceğiniz Bank Çeşitleri

Evinizin dış mekanını dekore ederken varlığına dikkat ettiğimiz unsurlardan bir tanesi de banklar oluyor. Oturmak için pratik bir çözüm sağlayan bu dış mobilyalar her ne kadar klasik olsa da birçok farklı türe sahip. Biz de bahçenizde değerlendirebileceğiniz bank türlerinin bazılarından kısaca bahsettik.

Klasik Bahçe Bankları

Bütçe dostu, pratik ve her yere uyacak banklar istiyorsanız birçok farklı malzemede, renkte ve boyutta karşınıza çıkan bahçe banklarına göz atabilirsiniz. İsterseniz üzerine minder serip şezlong veya yatak olarak kullanın, isterseniz de karşınıza masa çekip bir yemek koltuğu olarak kullanın, klasik banklardan bahçenizde birçok şekilde yararlanmanız mümkün.

Sehpalı Banklar

Sadece oturmamız için değil, aynı zamanda bir şeyler atıştırırken veya kitap okurken eşyalarımızı koyabilmemiz için olanak sağlayan sehpalı banklar, farklı büyüklüklerde ve renklerde karşımıza çıkabiliyor. Örneğin 2 kişilik sehpalı banklar, sevdiğiniz biriyle oturup muhabbet ederken ortaya içeceklerinizi koyabilmeniz için ideal ve kompakt bir deneyim sağlıyor. Siz de sehpalı bankların diğer modellerine göz atarak size uygun olanı keşfedebilirsiniz.

Sandıklı Bahçe Bankları

Rahat bir oturma deneyiminin yanı sıra eşya da saklamak istiyorsanız sandıklı bahçe bankları imdadınıza yetişiyor. Mobilya minderi, ekstra battaniye veya yastık, bahçe malzemesi gibi eşyaları tam yerinde bulundurmanızı sağlayan sandıklı bahçe bankları, kaliteli bir astara ve poli rattan örgüye sahip olduğu için dış mekanda oldukça rahat bir deneyim sunmaktadır.

Rattan Bahçe Bankları

Poli rattan dış alanda her malzemede kullanıldığı gibi bahçe banklarında da öne çıkan bir seçim. Malzemesi sayesinde dış alandan aldığı tozu ve kiri kolayca temizleyebileceğiniz, hava koşullarına karşı dayanıklı bir seçim olan bu bankları bir minderle birlikte rahatlıkla kullanabilir, farklı renk seçeneklerinden yararlanarak bankı bulundurduğunuz yerin havasını değiştirebilirsiniz. Eğer siz de bahçenize uygun bir rattan bank keşfetmek isterseniz Vidaxl sitesindeki seçeneklere göz atmanızı öneririz.

Alüminyum Döküm Bahçe Bankları

İçerdiği çeşitli desenlerle, oymalarıyla göz dolduran alüminyum döküm banklar, bununla birlikte sahip olduğu sağlam malzeme ve demir döküm ayakları sayesinde oldukça stabil bir deneyim sağlar. Farklı renklerde bulabileceğiniz bu bankların arasından bulunduracağınız yere uygun olan bir model seçerek ortamda klas bir dekor yaratmanız mümkün.

Dökme Demir Banklar

Daha farklı bir bank tasarımı istiyorsanız tekli oturma yerlerine sahip olan, malzeme sağlamlığıyla öne çıkan demir döküm banklara göz atmanızı kesinlikle öneririz. Bu banklar, sağlam ayakları ve malzemesi sayesinde stabil olmakla birlikte hava koşullarına karşı dayanıklı olduğundan dolayı dış alan kullanımı için biçilmiş kaftandır.

Kısacası bahçenizde kullanabileceğiniz, çeşitli malzemelerde, renklerde, büyüklükte banklar bulunmaktadır. Kendinize uygun olanı seçerek dış alan dekorasyonunuzu dilediğinizce zenginleştirebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın