Design Council ve CABE Birleşti

Design Council ve CABE, 1 Nisan'dan itibaren bir anahtar oluşturacak tasarım aktivitilerini bir araya getirmek üzere anlaştı.

Bu anlaşma ile tasarımın iki dünya merkezi birlikte tek ses olarak kendilerini duyuracaklar ve tasarım, mimarlık ve kamusal alanın geniş çerçevesine destekte bulunacak, sosyal ve ekonomik yenilenmenin odağında yer edinecekler.

Tasarım için bu ortaklık, “one stop shop (bir hizmet sürecinin tümünün tek bir müessese tarafınca üstlenilmesi)” şeklinde, Design Council ve CABE tarafından geliştirilmiş hizmetlerin çeşitliliğini kapsayan sanayi, topluluklar, merkez ve yerel yönetimlere öneride ve destekte bulunacak.

Bu destekler şu şekilde sıralanıyor:

– Uzmanlık sağlayan tasarım eleştirilerinin, kurumlara, geliştiricilere ve topluluklara hem ulusal hem de yerel seviyede geliştirilmiş projelere yönelik önerilerde bulunması,

– İş dünyasına ve toplumlara yönelik yapılan iyi bina ve tasarımların değerlerini geliştirerek, iyi tasarlanmış yeni konut ve komşuluk birimlerine kolaylık sağlamak,

– Stratejik tasarım konusu üzerine çalışan iş, kamusal hizmetler ve üniversite teknoloji ofislerine danışmanlık vermek,

– Ulusal konulara sağlıklı, güvenilir ve sürdürülebilir bütünleyici çözümleri tanımlamak ve geliştirmeye yönelik tasarımı, üretimi ve hizmetleri en iyi şekilde bir araya getirmek.

Etiketler

Bir yanıt yazın