Derin Design Ankara Mağazası Açıldı

Tasarımda sadeliği ve fonksiyonelliği ön plana çıkartan ürünleri ile Derin Design Ankara'da ilk mağazasını açtı.

Ofisler, oteller, bankalar ve evler için mobilya tasarımlarını hayata geçiren Derin Design, mekanın ve kişinin ihtiyaçları doğrultusunda özel imalat mobilya üretimi de gerçekleştiriyor. İç mimar ve mimarlara çözüm ortağı olarak destek veren marka, güçlü üretim kapasitesiyle son dönemde gerçekleştirdiği büyük ölçekli otel, hastane, ofis ve konut projeleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Derin Design bundan böyle Ankara’daki önemli yatırımlara değer katmak üzere Çankaya’da açılan mağazasıyla markanın etkinliğine ivme kazandırıyor. 2014 Koleksiyonu’na ait ürünlerin de görülebileceği Ankara mağazası, tasarım odaklı mobilyaya yönelik beklentileri karşılamak amacıyla ziyaretçilere kapılarını açıyor.

Derin Design’ın 2014 koleksiyonunda Aziz Sarıyer, Arif Özden ve Derin Sarıyer’in yanı sıra Arni Aromaa ve Sauli Suomela tarafından kurulan, dünyanın önemli tasarım ofislerinden Finlandiyalı Pentagon Design’ın mobilya tasarımları yer alıyor. Fonksiyonellik, modernizm ve sadeliğin ön planda olduğu Derin Design 2014 koleksiyonunda kendi içlerinde farklı boyutlarıyla 27 yeni tasarım bulunuyor. Koleksiyonda net hatlarıyla tasarımda sadelik ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu, estetik, geometrik, rasyonel ve şiirsel, kimi zaman da heykelsi formlarla hayata uyum sağlayan, mekânlar ve insanlarla iletişim halinde olan mobilyalar yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde de Derin Design koleksiyonunda yer alan Pentagon Design tasarımı “Aside”, “Float” ve “Revolve” ve Aziz Sarıyer tasarımı “Aliens” ve “Balance” isimli ürünler The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design ve European Center for Architecture, Art, Design and Urban Studies kurumları tarafından verilen “Good Design Award 2014 ödülünü kazandı.

Yaşadığımız dönemi anlatan mobilyalar tasarlamak ve üretmek felsefesiyle yola çıkan Derin Design, iyi tasarımın insanlara yeni deneyimler yaşatması gerektiğini savunuyor. 1971 yılında Aziz Sarıyer tarafından kurulan Derin Design, bugün Haldun Kilit ve Derin Sarıyer ortaklığında çağdaş mobilya tasarımlarından oluşan yenilikçi koleksiyonlarıyla Türkiye’nin önde gelen tasarım şirketlerinden biri olarak tanınıyor. Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer tasarıma bakış açılarını: “Tasarım dünyanın gelişiminin yönünü hissettirmeli, bugünün, şimdinin dünyasını yaratırken yarını şekillendirmelidir. Bütün bunların yanında özünde anlatıcının, tasarımcının bakış açısını, ruhunu ve tasarım anlayışının parmak izlerini taşımalıdır. Derin Design’ın tasarım perspektifi içerdiği teknik yöntemleri, geometri ve teknolojiyi şiirsel bir dille hayata geçirme fikriyle oluşmaktadır.” diyerek özetliyor.

Derin Design Ankara Adres:

Simon Bolivar Caddesi, Abidin Daver
Sokak No:4/20 06550 Çankaya / Ankara-TR

T. +90 312 439 94 44 | F. +90 312 439 94 48

Etiketler

Bir yanıt yazın