“Current Issues in Interiors (CII) 2024 Sempozyumu” Programı Belli Oldu

Yaşar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Current Issues in Interiors (CII) 2024 Sempozyumu”, 8-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde hibrit olarak düzemlenecek.

Sempozyum, içmimarlık alanının önde gelen akademisyenlerini, araştırmacılarını ve öğrencilerini bir araya getirerek “İçmimarlıkta Yeniden İşlevlendirme / Tasarım, Kültür, Çevre ve Davranış / Çevresel Sistemler ve Teknoloji” alanlarındaki deneyimlerini ve araştırmalarını paylaşabilecekleri bir etkinlik düzenlemeyi amaçlamaktadır. Bu sempozyum, sunulan bildiri özetleri ve bildirilerle, içmimarlık ve tasarımı odak noktası alarak disiplinler arası bir araştırma ve tartışma ortamını hedeflemektedir.

İçmimarlık, yeniden kullanım ve yenilikçi pedagojiler alanında öncü bir isim olan Profesör Sally Stone Sempozyumda davetli konuşmacı olarak yüz yüze katılacaktır.

Tamamı İngilizce olarak gerçekleşecek olan Sempozyum, yüz yüze ya da çevrimiçi olarak katılım göstermek isteyen dinleyiciler için ücretsizdir.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye sempozyum web sitesinden ulaşılabilir.

Etkinlik Programı:

8 Mayıs 2024

9 Mayıs 2024

10 Mayıs 2024

Current Issues in Interiors (CII) 2024 Sempozyumu

Etiketler

Bir yanıt yazın