Çuhadaroğlu Metal “8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”ne Sponsor Oldu

Türkiye İMSAD’ın, 26 Ekim 2017 tarihinde düzenleyeceği "8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne, Çuhadaroğlu Metal gümüş sponsor olarak destek veriyor.

Çuhadaroğlu Grup Şirketler Genel Müdürü Kenan Aracı’nın Başkan Vekili olduğu İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği-Türkiye İMSAD’ın hayata geçirdiği,  “Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”, bu yıl “Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm” temasıyla Hilton Bomonti Hotel’de yapılacak.

Zirvede, bilişim çağında var olabilmek için, sektör olarak bu sürecin nasıl yönetilmesi gerektiği, geleceğin şehirleri, fabrikaları ve binalarının nasıl olacağı ve gelişim sürecinde ihtiyaçlara cevap verecek teknolojik çözümler masaya yatırılacağı zirvede, İki oturum, dört sunum, iki söyleşi programı ve ödül törenini yer alaca. İş, ekonomi, medya ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı, 500’ü aşkın katılımcının beklendiği, ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde, Çuhadaroğlu Grup Şirketler Genel Müdürü Kenan Aracı değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın