Çuhadaroğlu 65. Yılını Kutladı

1954 ‘de küçük bir atölye ile iş hayatına başlayan Çuhadaroğlu Grubu, kurucusu merhum yüksek mimar Ahmet Çuhadaroğlu hatırasına hazırladığı Dürüst İzler isimli kitabı ile 65. yılını taçlandırdı.

Çuhadaroğlu Şirketler Grubu kurucusu yüksek mimar Ahmet Çuhadaroğlu anısına yazılan kitabın tanıtımının yapıldığı geceye, Çuhadaroğlu Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çuhadaroğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Nejat Çuhadaroğlu ev sahipliği yaptı. Çuhadaroğlu çalışanlarının katılımı ile Swissôtel The Bosphorus’ta gerçekleşen Çuhadaroğlu’nun 65. yıl davetine iş dünyasından pek çok isim katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sadettin Saran, 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır davete katılan isimler arasındaydı.

Kitap sayfalarından oluşan özel bir sergi alanının kurulduğu davette, Ahmet Çuhadaroğlu’nun 1942 yılından beri taşıdığı küçük cep ajandası konukların yoğun ilgisini çekti. İş, sanat, basın ve siyaset dünyasından seçkin isimlerin de eşlik ettiği yemekli ve müzikli gece, misafirlerin hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

Etiketler

Bir yanıt yazın