Creavit, Yeni Ürünleri ile Unicera Fuarı’nda

Creavit, tüketici beklentileri ve farklılaşan yaşam tarzlarına cevap verecek yeni ürünlerini Türkiye’nin en büyük seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera’da sergileyecek.

Yarım yüzyılı aşkın sektör tecrübesi ile seramik sağlık gereçleri, banyo mobilyası, gömme rezervuar, armatür ve duş sistemleri ürün gruplarında faaliyet gösteren global Türk markası Creavit, yılda dört milyon adet ıslak mekan çözümü sunabilme kapasitesiyle, altmış beş ülkede banyo deneyimini şekillendirmeye devam ediyor. Global banyo trendlerini yakından takip eden firma, estetik algısı ve kullanım önceliklerini göz önünde bulundurarak, farklı beğenileri karşılayacak fonksiyonel ve şık banyolar sunmak için sürekli araştırma yapıyor ve üretimini bu yönde şekillendiriyor.

Creavit, dünyaca ünlü Türk tasarımcı Defne Koz ile birlikte tasarladığı yeni koleksiyonu Foglia’nın lansmanını Unicera Fuarı’nda gerçekleştirecek. Bu yeni koleksiyonun yanı sıra, 5 mm’lik kenar kalınlığı ile beğeni toplayan ultra ince lavabo serisinin yeni ürünleri de bu sene ilk defa Unicera’da sergilenecek. Çekmece içi led aydınlatmalı asma banyo mobilya takımı Creta; minimal-kompakt tasarımı ile göz dolduran Ante; geniş saklama hacmi, özel dokulu kapak detayı ve beyaz, antrasit, cappuccino renk alternatifleriyle banyosunda sakin, huzurlu bir hava yakalamak isteyenler için Yoga banyo mobilyası, Creavit’in Unicera’da bu yıl banyo mobilyası kategorisinde sergileyeceği yeni ürünler olacak. Armatür ve duş sistemleri ürün grubunda ise iki yeni tasarım ürünü ile ön plana çıkmayı hedefleyen Creavit, banyoda İtalyan dizaynı Infinity lavabo armatürü ile entegre etajer-havluluklu ve termostatik tuşlu kumanda paneli Ocean’ı ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın