Creavit, UNICERA’da Göz Doldurdu

Uluslararası UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nın bu yıl 24'üncüsü düzenlendi. TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde yer alan fuardaki Creavit standı, yoğun ilgiyle karşılandı.

Bu yıl 3. Hall, 309 No’lu standda yerini alan Creavit, fuarda pek çok yeni ürününü de tanıttı. Böylece hem tüketicileriyle iletişimini güçlendirdi hem de gerek yurt içi, gerekse yurt dışından gelen ziyaretçi ve katılımcılarla bir araya geldi. 1963 yılında atölye tipi üretime başlayan, 1980’den sonra fabrikasyon üretime geçen Çanakcılar Şirketler Grubu’nun lokomotif markası olan Creavit, bu fuarda da takdir edilen kaliteyi taçlandıran marka oldu.

Gelenekselleşmiş Ar-Ge çalışmalarının birer sonucu olan ve hem markanın yeniliklerini hem de ürün zenginliğini gözler önüne seren standda özellikle banyo mobilyaları ve vitrifiye takımlarıyla göz doldurdu. İşlevselliği zengin, çizgileri modern ve dayanıklılığı garantilenmiş ürünleriyle gömme rezervuar ve kumanda panelleri, klozet, pisuar ve lavabolar, armatür, banyo aksesuarlarını tüketiciler için yeniden yorumlayan Creavit iddiasını gözler önüne serdi.

Modern yaşam için farklı seçenekler sunan Creavit, 15 yeni banyo mobilyası tasarımıyla, ürün gamında yer alan mobilyalarda altın çağın başladığının sinyallerini verdi. Tasarımlarındaki ahşap renkleri ve görünümüyle doğallık ile kreatif çizgileri harmanlayan Creavit, her tasarımına uygun çok sayıda lavabo ve armatür seçeneği de sunarak, tüketiciye yaratıcılık ve hayallerini gerçeğe dönüştürme konusunda fikir verdi. Güvenilen kaliteyi farklı armatür serileri halinde sunan Creavit, banyo aksesuarları, duş setleri ve seramik sağlık gereçlerini de hem birbiriyle hem de banyo mobilyalarıyla uyumlu alternatifler halinde sergiledi.

Etiketler

Bir yanıt yazın