Creavit Büyümeye Devam Ediyor

Türkiye pazarının önemli firmalarından olan Creavit, yılda 1,5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor.

Üretiminin yüzde 40’ını ihraç eden marka, Portekiz’den Çin’e kadar 60 farklı ülkeye kaliteli ürün ulaştırıyor ve servis sağlıyor. Gökçebey’de ürettiği seçkin vitrifiye ürünlerini dünya pazarlarında satarak, büyümesini istikrarlı olarak sürdüren markanın 2012 ihracat hedefi ise yüze 25 artış. Geçtiğimiz günlerde Çin’de ikinci showroomunu açan Creavit, ülkemizde sektörel anlamda bu başarıyı gösteren iki firmadan biri sayılıyor. Evrensel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Creavit, 2011 yılında cirosunu yüzde 30 oranında arttırırken, 2012 yılı için ciro büyüklüğünü ise 50 milyon USD olarak hedefliyor.

Ürünleriyle dünyaya açılan Creavit’in de içinde bulunduğu Çanakcılar Şirketler Grubu şemsiyesi altında hizmet veren diğer markalar ise Doxa ve Armica’dan oluşuyor. Banyo mobilyaları, ofis mobilyaları, armatür ve metal aksesuarları alanlarında üretim hattının bulunduğu 2006 yılında kurulan ikinci kuşak Creavit Çaydeğirmeni tesisleri, Creavit markalı banyo mobilyaları, Doxa markalı ofis mobilyaları ve Armica markalı Armatür üretiminin tamamını karşılıyor. Bir dünya markası olma yolunda yatırımını inovasyona yapan marka, yüksek teknolojik üretim sistemleri kullanıyor. Makine parkurundaki son teknoloji yatırımları ile kapasitesini günden güne artıran tesisler, aylık 3 000 adet banyo mobilyası ve 20.000 modül ofis ürünün kaliteli hammaddelerini işliyor. Maksimum müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet veren marka ürünlerini, üretim aşamasında uzun ömürlülük ve üstün performans konusunda pek çok dayanıklılık ve sağlamlık testlerinden geçirip piyasaya öyle sunuyor.

13.000 m2‘lik Doxa markalı ofis ve Creavit markalı banyo mobilya fabrikasına ilave olarak geçtiğimiz yıl inşası tamamlanarak mevcut alana bir bütün halinde kurgulanan yeni fabrikanın büyüklüğü ise 23.000 m2‘yi buluyor. Böylece açık alanı 80.000 m2, toplam kapalı alanı 36 000 m2 olan fabrikanın üretim sisteminde; Mobilya üretimin yanı sıra; gömme rezervuarlar, klozet kapakları ve Armica armatürleri üretimleri de gerçekleştiriliyor.

Estetik ve fonksiyonel türünleriyle banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit, banyolarda yarattığı yaratıcı, kullanışlı ve tasarım odaklı çözümlerle evlerinizin şıklığını tamamlıyor. Zengin ürün yelpazesi arasında susuz pisuardan bedensel engelli kişiler için özel olarak tasarlanmış takımlara kadar pek çok akılcı ve yenilikçi ürünün yer aldığı marka eğitimin, başarı yolundaki en önemli faktörlerden olduğuna inanıyor. Bu bağlamda sektörün ustalarına ürün gamına dair teknik detayların aktarıldığı “Usta Eğitim Seminerleri”ni gerçekleştirerek her yıl Türkiye çapındaki yüzlerce usta ile buluşuyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın