Çocuk ve Mimarlık Çalışmaları Eğiticilerin Eğitimleri Programı Başlıyor

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, üyelerin ve mimarlık öğrencilerinin mimarlığın toplumla buluşması, geleceğin sağlıklı kent ve çevrelerinin yaratılması sürecinde, Çocuk ve Mimarlık çalışmalarına katılmak isteyenler için düzenlenecek  “Eğiticilerin Eğitimi” programına katılmaya, tüm mimarları ve mimarlık öğrencilerini Çocuk ve Mimarlık çalışmalarında görev almaya davet ediyor.

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin 2002 yılından bu yana 20 yıldır yürüttüğü, çocuk yaratıcılığı ile mimarlığın yaratıcılığının buluştuğu, mimarlık kent ve çocuk kültürü odaklı Çocuk ve Mimarlık çalışmaları devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı izni ile Okullarda yürütülen “1000 Mimar 1000 Okulda Projesi” 2022-2023 öğrenim döneminde, görev alacak gönüllülerini bekliyor.

Çocuklarla birlikte daha güzel bir geleceğin düşlerini paylaşmak isteyen gönüllü üyeler ve mimarlık öğrencilerinin, okullarda öğrencilerle buluşmadan önce, çocuk kültürü üzerine “Eğiticilerin Eğitimi Programları”nı almaları bekleniyor. Eğitim programlarına katılanlara Mimarlar Odası Ankara Şubesi Çocuk ve Mimarlık çalışmaları merkezi tarafından sertifika veriliyor.

Eğiticilerin Eğitimi Programı 1- Seminer “Çocuk Kültürü”

Eğitimci : Prof Dr. Tülin Şener, Ankara Üniversitesi Çocuk Gelişim Uzmanı
Tarih : 28 Kasım 2022
Saat : 17:30
Yer : Mimarlar Odası Konur Sokak 4/5 Kızılay

Eğiticilerin Eğitimi Programı 2-Yaratıcı Drama (uygulamalı)

Eğitimci : Hatice Temiz Drama Eğitmeni
Tarih : 3 Aralık 2022
Saat : 15:00
Yer : Mimarlar Odası Konur Sokak 4/5 Kızılay

Eğiticilerin Eğitimi Programı 3-Yaratıcı Drama (uygulamalı)

Eğitimci : Hatice Temiz Drama Eğitmeni
Tarih : 10 Aralık 2022
Saat : 15:00
Yer : Mimarlar Odası Konur Sokak 4/5 Kızılay

Not : Eğitimlere katılım için Mimarlar Odası Ankara Şubesi info@mimarlarodasiankara.org adresine başvuru yapılması ve başvuruların onaylanması için teyit alınması gerekiyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın