CNC Oyma, 3D Baskı ve Lazer Kazıma Opsiyonlarına Sahip Döner Modül

Snapmaker, halihazırdaki "üretici makinesini" yükseltmek için bir döner modül tasarladı. Snapmaker 2.0 ve onun 3D baskı, lazer kazıma ve CNC oyma fonksiyonlarına sahip modülü, cihazı 4 eksenli bir döner makineye dönüştürüyor.

Bu modül ile cihaz, 360°’de maksimum 15 inç uzunluğundaki malzemeleri oyabilir, basabilir ve işleyebilir. Üretim sürecine yeni bir boyut kazandıran modül, düz frezelemeden, çoğu 3D baskının kalitesini bile aşan inanılmaz derecede ayrıntılı nesneler üretme opsiyonu sunuyor.

Snapmaker, döner modülüyle halihazırda çok yönlü olan üretici makinesinin yeteneklerini genişletiyor. Modül; ahşap, işlenmiş tahtalar, plastik, bambu, deri, kumaş ve şeffaf olmayan akrilikler dahil düzinelerce malzemeyi destekliyor. 3D baskı işlevi artık kavisli yüzeylere baskı yapabilirken, lazerle oyma / kazıma modülü sanat eserlerini silindirik veya kavisli yüzeyler üzerine lazerle işleyebiliyor.

Döner modül gerinim dalgası dişlileri kullanıyor ve gücü daha düşük bir çıkış hızına dönüştüren 100: 1 hız düşürücü içeriyor. Bu, 3 çeneli aynanın minimum 0,1° açıyla dönmesini sağlıyor. Böylelikle, pürüzlü ve düzensiz yüzeylerde oyma ve baskı yapılmasına imkan tanıyor.

Speedy Snapmaker 2.0 döner modül, saniyede maksimum 45° açısal hız ile 360° sürekli dönüş sağlıyor. Dokunmatik ekranda 0.2, 1 ve 5 derece dönüş arasında değişen hassas kontrol ile birlikte, üreticiler her hareketteki farkı görebiliyorlar. Modül, benzersiz şekilli dış kabuklara sahip oluklu nesneleri bile oyabiliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın