Çiftçi Towers Projesinde Sapa Yapı Sistem Ürünleri Kullanılacak

Türkerler ve Çiftçi Gayrimenkul tarafından Zincirlikuyu'da inşa edilecek Çiftçi Towers projesinde Sapa Yapı Sistem ürünleri kullanılacak.

Sapa Yapı Sistem, gerek alüminyum üretimde %50 oranında geri dönüşümden gelen malzeme kullanması ve gerekse ürün portfolyosunun yüksek performans değerlere sahip olması ile kullanıcılarına sürdürülebilir enerji verimliliği anlamında büyük destek veriyor. 

Mimarisi İngiliz mimarlık firması John Mc Aslan + Partner tarafından yapılan proje 45 katlı 2 kule bloğunda 288 konut yer alacak şekilde tasarlandı. Konutun yanı sıra 10.000 m² ofis ve 68.000 m² kiralanabilir ticari alanı içeren projenin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor.

Manzaranın kesintisiz görülebilmesi ve maksimum gün ışığının içeri alınabilmesi için yer-tavan hizasında kesintisiz camların kullanıldığı proje için Elegance 72 panel cephe sistemi projeye özel olarak dizayn edilmiş. Yapının cephesinde yer alacak panel cephe sistemi içerisinde doğal havalandırmanın sağlanabilmesi için açılır kanatlar kullanılacak. Yüksek rüzgar basınçlarında kanatların otomatik olarak kapatılması için rüzgar sensörüne bağlı motorlar yer alacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın