Çeşme, yine The Times’da

Aya Yorgi Koyu'nu geçtiğimiz yıl dünyanın en iyi turizm noktaları arasında gösteren uluslararası dergi, bu yıl Marrakech Beach Club'ı en popüler eğlence mekanı ve Sisus Oteli de en seksi butik otel olarak gösterdi.

Türk turizminin önde gelen merkezlerinden olan Çeşme, adını dünya basınında duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Aya Yorgi Koyu’nu dünyanın en iyi turizm noktaları arasında ilk 20 içerisinde gösteren The Times Dergisi, 6 Ağustos 2011 tarihindeki sayısında da Marrakech Beach Club’ı en popüler eğlence mekanı, Sisus Otel’i ise en seksi butik otel olarak gösterdi. Sisus Otel Genel Müdürü Ebru Akyürekli, “Bu kaliteyi yakalayabilmek için 8 yıldır titiz bir şekilde çalışıyoruz bu çalışma bizim uluslararası basında da yer almamızı sağladı” dedi.

BÜYÜK GURUR
Marrakech Beach Club işletmecisi Mehmet Özöner ise, The Times’da yer almanın kendileri için çok büyük bir gurur olduğuna dikkat çekti. Özöner Aya Yorgi Koyu’nun dünyada örneği az bulunan bir yer olduğuna dikkat çekerek, “Marrakech olarak biz burada insanlara farklı ve özel olduklarını hissettiriyoruz. Takım çalışması halinde çok çalışan insanlarız ve bunun sonucunda da başarı geliyor. Sadece kendi işletmemiz adına değil hem bu koydaki diğer mekanlar hem Çeşme hem de İzmir’in tanıtımı için çok önemli bir gelişme” diye konuştu.

Etiketler

Bir yanıt yazın