Cedric Delsaux’nun Yıldız Savaşları Fantazileri

Kendi çektiği şehir manzarası fotoğraflarını bilim kurgu fantezilerine arka fon olarak kullanan Fransız fotoğrafçı Cedric Delsaux, Yıldız Savaşları filminin karakterlerini dijital olarak bu kentsel alanlara ekledi.

Sanatçının “Karanlık Objektif” serisi depolar, limanlar ve Paris banliyölerindeki endüstriyel alanların görüntüleri ile başlamış oldu.

Kendi çektiği şehir manzarası fotoğraflarını bilim kurgu fantezilerine arka fon olarak kullanan Fransız fotoğrafçı Cedric Delsaux, Yıldız Savaşları filminin karakterlerini dijital olarak bu kentsel alanlara ekledi. Sanatçının “Karanlık Objektif” serisi depolar, limanlar ve Paris banliyölerindeki endüstriyel alanların görüntüleri ile başlamış oldu. Fotoğrafları çok sıradan bulan Delsaux Darth Vader, R2-D2, Jabba the Hutt ve diğer Yıldız Savaşları tiplerini ile araçlarını düzenlemelerine ekledi ve bir anda hepsi harika oldu!

Yükselen gökdelenler, sonsuz şantiye alanları ve ürkütücü çöl arazisinin ortasında fütüristik savaşçılar ve hava taşıtları için mükemmel bir ev sahibi olan Dubai’ye seyahat etmeden önce, Belçika’da bir ortaçağ kenti olan Lille’de serisine devam etti. Paris’te bulunan Galerie ACTE 2’de, 2 Ocak’tan sonra görücüye çıkıyor ve Delsaux’nun kurgusal fotoğrafları en beklenmedik şekilde Yıldız Savaşları efsanesini devam ettiriyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın