Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde Okur Oylaması Başladı

Bu yıl ilki düzenlenen ve 29 ürünün yer aldığı Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri'nde okur oylaması başladı.

Çatı ve cephe sektörünün 2010-2011 yıllarında piyasaya sürülmüş başarılı malzemelerini Çatı ve Cephe dergisi okurları belirliyor. B2B Medya/Yalıtım dergisi tarafından sekiz yıldır düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’yle birlikte önemli bir eksikliği tamamlayacak olan “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri” organizasyonunda Aday Önerme süreci tamamlandı, adaylar belirlendi ve oylama süreci başladı. Çatı ve cephe sektöründe, yeni malzemelerin tanıtılması ve başarının ödüllendirilmesini amaçlayan “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde bu yıl 29 aday yer alıyor.

Dört Ayrı Kategoride Düzenleniyor
Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri “Çatı” ve “Cephe” olarak iki ana başlıkta ve her iki başlığın altında ikişer olmak üzere dört kategoride düzenleniyor.

“Çatı” başlığı altında “Yılın Çatı Kaplama Malzemesi/Sistemi” ve “Yılın Çatı Sistem Bileşeni” ödül alacak. “Cephe” başlığı altında ise “Yılın Cephe Malzemesi/Sistemi” ve “Yılın Cephe Sistem Bileşeni” ödüle hak kazanacak.

İlk organizasyona özel uygulama olarak aday olan malzemelerin son iki yıl içinde pazara sunulmuş olması (1 Ocak 2010-31 Aralık 2011 tarihleri arasında) koşulu aranıyordu.

Kazananlar Nasıl Belirlenecek?
15 Mart-15 Nisan 2012 tarihleri arasında Çatı ve Cephe dergisi ile www.cativecephe.com sayfasında yer alan Oy Verme Formu ile oy kullanılabiliyor. Okur oylaması bitiminde toplanacak sektörün önde gelen temsilcilerinden oluşan “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri Seçici Kurulu” okur oylarını değerlendirecek ve ödül sahiplerini belirlemek için oylama yapacak. Oylamada Seçici Kurul’un oyları yüzde 70, okur oyları ise yüzde 30 etkili olacak.

Ödüller, Mayıs ayında Yapı İstanbul 2012 Fuarı’nda düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın