Camper’ın Rotterdam’daki Akvaryum Görünümündeki Mağazası

En son ünlü tasarımcıların çalışmalarından oluşan "Together" serisi ile öne çıkan Camper, Rotterdam Lijnbaan'da çok eğlenceli ve canlı bir mağazasının açılışını yaptı.

Arjantin doğumlu Alfredo Häberli tarafından tasarlanan cam kaplı cepheye sahip mağazanın etrafı canlı renklerle süslenmiş.

Mavi noktalardan oluşan grafik motifler ve renkli şeritler camı kaplıyor. Camper’ın imzası da kırmızı bir zeminde yer alıyor. İçerisinde yer alan büyük beyaz balık desenleri ile Häberli’nin ilk olarak İspanya’daki Camper mağazasında kullandığı akvaryum konseptini devam ettiriyor.

Häberli tasarımıyla ilgili şunları söylüyor: “Akvaryum etkisini yaymak için büyük pencereler ve binanın yapılandırılmasını kullanarak, mümkün olduğunca dış projeksiyon elde etmeye çalıştık. Camper ayakkabıları biçimi, malzemesi ve rengi ile sanki büyük bir akvaryumun içinde mercan, yosun ya da kabuklu deniz hayvanı görünümündeler.”

5 yıl önce İspanyol ayakkabı markası ile çalışmaya başlayan Häberli, Paris, Roma, Barselona, Valensiya, Londra, Napel, Málaga, Seul ve San Sebastián’daki Camper mağazalarını tasarladı.

Etiketler

Bir yanıt yazın