Büyük konut kompleksleri için interkom sistemi

Bugün interkom sisteminin IP teknolojisine dayalı konut sitelerinde nasıl organize edildiğinden ve avantajlarından bahsedeceğiz. Bugüne kadar, IP interkom yenilikçi bir çok daireli interkom sistemidir.

Kulüp binaları, işyerleri ve birinci sınıf konut kompleksleri için kullanılır.

Bir konut kompleksi için bir IP interkom sisteminin tüm olanaklarını değerlendirin:

1. Bir konut kompleksi, herhangi bir sayıda daireye, bölgeye herhangi bir sayıda girişe, herhangi bir sayıda girişe ve ikincil girişe, herhangi bir sayıda kata ve herhangi bir sayıda kapıcı ve sevk görevlisine sahip olabilir. Sistem hiçbir zaman meşgul olmaz: aynı anda herhangi bir sayıda arama yapılabilir.

2. Her konut sakini, bir IP interkom monitörü veya özel bir mobil uygulama ile bir akıllı telefon kullanarak video gözetim sisteminin video kameralarından gelen görüntüyü görüntüleyebilir. Oyun alanı, arabanızı park etmek, spor sahası, merdiven boşluğu – bunların hepsi artık her an kontrol altında!

3. Komşular interkom aracılığıyla iletişim kurabilir, diğer komşular kapıcı ile iletişim kurabilir, kapıcılar birbirleriyle iletişim kurabilir ve tüm bunlar aynı anda ve herhangi bir miktarda.

4. Daireden çıkarken asansörü kata çağırıyor musunuz? Arabayla gelen misafirler için bariyer açılsın mı? Akıllı telefonumdan park kapısını açabilir miyim? Evet, çok basit. BAS-IP gibi bir IP interkom sistemi, tüm bu işlevleri yerine getirebilen evrensel IP rölelerine sahiptir. Ve sadece değil.

5. Sitedeki haber ve olaylardan haberdar olmak, sıcak suyun kesilmesini veya asansörün tamir edilmesini zamanında öğrenmek, günlük hava durumu tahmini almak için? Bir IP interkom monitörü bu konuda yardımcı olacaktır. Mesajlar, kapıcı tarafından özel bir yazılım kullanılarak gönderilir.

6. IP interkom sistemi doğrudan sağlayıcınızın ağına bağlanabilir, ek kablolamaya gerek yoktur.

7. “Mobil görüntülü interkom” işlevi ile, bir mobil uygulama kullanılarak 4G üzerinden akıllı telefonların yanı sıra yerel olarak veya uzaktan cep telefonlarında ve ayrıca akıllı telefonlarda dahili görüşme çağrıları alınabilir.

8. Sistemdeki tüm konuşmalar kayıt altına alınır. Kayıtlar sevk memuru, kapıcı veya güvenlik görevlisi tarafından tutulabilir.

IP interkom monitörünün yanı sıra mobil uygulama ile donatılmış bir akıllı telefon veya tablet bilgisayarda, arazide ve konut kompleksinin içinde kurulu olan güvenlik kameralarını görüntüleyebilirsiniz.

Kendi arabanızı park etme, çocuk ve spor alanları, merdiven boşluğu, giriş girişi – her şeyi istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden görebilirsiniz!

Onarım veya bakım işlerinin sizi şaşırtmaması için yönetim şirketi, IP intercom sisteminin monitörlerine bilgilendirici metin ve grafik mesajlar göndererek, sitedeki olaylar, haberler ve hatta hava durumu hakkında sizi zamanında bilgilendirir! Ve konut kompleksinin yönetim şirketinden bir doğum günü tebriki almak için? Bir önemsememek, ama güzel!

Etiketler

Bir yanıt yazın