BUSİAD Meslek Ödülünü Prof.Dr. Neslihan Dostoğlu Aldı

Bursa'nın UNESCO Hayat Kalıtı Listesi'ne girmesinde etkili oyun oynayan İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Neslihan Dostoğlu Bursa Endüstrici ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) tarafından ödüle layık görüldü.

Sanayi, eğitim, kültür ve mesleksel konularda faydalı faaliyetlerde yer alan birey ve müesseseleri ödüllendiren Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin 21 senedir tertip ettiği BUSİAD Doğan Ersöz Hediyeyi ve Muvaffakiyet Ödülleri Merasimi Hilton Oteli Balo Salonu’nda gerçekleştirildi.Türkiye’de mimarlık eğitiminin gelişmesine çalışmalarıyla katkı imkanı sunan ve Bursa’nın UNESCO Hayat Kalıtı Listesi’ne girmesinde etkili oyun oynayan İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Neslihan Dostoğlu da BUSİAD tarafından Meslek Ödülüne layık görüldü. Dostoğlu ödülünü BUSİAD Idare Heyeti Başkanı Günal Baylan’ın elinden aldı.

Törende konuşan Prof.Dr. Neslihan Dostoğlu kendisine Meslek Ödülüne layık gören BUSİAD azalarına teşekkür ederek meslek yaşamı süresince her süre yakınında olan aile azalarına şükranlarını sundu.

Etiketler

Bir yanıt yazın