Bürotime Pazarlama Üssü İstanbul’da Hizmete Girdi

Bürotime'ın iç ve dış piyasalarda pazar payını artırmaya ve daha geniş bir hedef kitleye ulaşmaya yönelik İstanbul'da kurulan Pazarlama Üssü açılışı 27 Nisan'da kamu, finans ve sivil toplum kuruluşlarından üst düzey temsilcilerin katılımıyla düzenlendi.

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAIB) tarafından 2012’de yılın en çok ihracat yapan mobilya üreticisi unvanına layık görülen Bürotime’ın İstanbul Pazarlama Üssü’nün resmi açılışı 27 Nisan’da İstanbul Altunizade’de yapıldı. Açılışa TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gümrük Müsteşarı Ziya Altunyaldız, TİM Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Çağlar da katılan isimler arasındaydı.

Kurulduğu günden bu yana Konya’da faaliyet gösteren Bürotime, 3600 metrekare sergi alanı ve 600 metrekare çalışma alanı olmak üzere toplam 4200 metrekare alanda tasarlanan pazarlama üssünü, yurtiçi ve yurtdışı paydaşlarına hizmet verirken, geniş ürün yelpazesini de sergileyeceği bir merkez olarak konumlandırıyor.

Türkiye’nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşu sıralamasında yükselerek ilk 500 şirket sıralamasına girmeyi hedefleyen Bürotime, çıtayı yüksek tutarak mobilya sektöründe dünyanın on markasından biri olmayı hedefliyor. Bu amaca yönelik olarak yurtiçinde ve yurtdışında yeni yatırım ve diğer çalışmaları sürdüren şirket, 27 Nisan’da yapılan açılış töreninde müşterileri, bayileri ve iş ortaklarından oluşan geniş bir katılımcı kitlesini ağırladı. Açılışta verilen kokteylde davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu davette şunları söyledi: “Kurulduğu günden bu yana Konya’da faaliyet gösteren Bürotime için bu yılın heyecan verici gelişmelerinden biri de pazarlama üssünü İstanbul’a taşınması oldu. Pazarlama ekibimiz 2013 yılının geri kalanında yeni ofislerinde çalışıyor olacaklar. İstanbul’da yer alan pazarlama üssümüzün bizi dünya markası olması hedefimize ulaştırmada önemli rol oynayacağına inanıyoruz. Halen Fransa, Almanya, Kenya, Libya, Lübnan, Dubai, Katar, Suudi Arabistan, İran, Kamerun ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere 40’ı aşkın ülkeye ihracat yapıyoruz. Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan 140 bin metrekarelik üretim tesisinde yılda 350 bine yakın ürün üretim kapasitemiz bulunuyor.”

Etiketler

Bir yanıt yazın