Bugün Ne Giysem?

The Wall Street Journal, Richar Meier & Partners Architects ve Skidmore, Owings & Merrill'de mimarların nasıl giyindiklerini araştırdı.

Richard Meier & Partners Architects

40 yılı aşkın süredir, Richard Meier & Partners Architects Manhattan’da yer alan 475 Tenth Bulvarı’nın 6. katındaki ofisinden dünyanın birçok yerinde kamusal ve özel binalar tasarlıyor.

Ofisin tamamen beyaz minimalist iç mekanı, Roma’daki Jubilee Kilisesi ve Los Angeles’taki Getty Center da dahil olmak üzere mimarlık ofisinin en iyi bilinen tasarımları. Meier’in eski arkadaşı Frank Stella’nın eserleriyle birlikte uzanan mimari modeller mekanın süslemeleri (dekoratif elemanlarından) arasında.

Ofisteki 60 çalışanın stili sade ve nötr renklerden yana. Ofisin genç tasarımcısı Alison Macbeth “Richard’ın çoğunlukla giydiği gibi siyahla beyaz üst giymelisin gibi bir dedikodu var. Ama öyle değil.” dedi.

Skidmore, Owings & Merrill LLP (SOM)

Aşağı Manhattan’ın 14 Wall Caddesi’nde 2 katta çalışan Skidmore, Owings & Merrill LLP (SOM)’un projeleri Dubai’deki Burj Khalifa da dahil olmak üzere dünyanın en uzun binalarından bazılarını ve aynı zamanda başlıca kentsel gelişim / rekreasyon ve altyapı tasarımlarını içeriyor.

Yaptıkları işler tüm dünyanın gözü önünde sergileniyor. 

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın