Bu Tasarımlar Bir Harika Dostum!

Endüstriyel tasarım deyince aklımıza Philip Stark'lar, Karim Rashid'ler, Defne Koz'lar gelir. Bu kez sizlerle hayatımızı kolaylaştırmaya yönelik ya da sadece eğlencelik anonim tasarımları paylaşmak istedik. Dünya Tasarım Gününüz kutlu olsun!

Hazneli El Soyacağı

Sebze ve meyveleri soyarken tezgah üzerinde çöplerin birikmesinden mi şikayetçisiniz? Bu hazneli el soyacağı hem sebzeleri kolaylıkla soymanızı sağlıyor hem de haznesi sayesinde çöplerin birikmesini engelliyor. 

Ananas Dilimleme Aleti

Marketlerde satılan, diğerlerinden oldukça pahalı soyulmuş ve doğranmış ananas almaya son! Mutfağınızın baş köşesinde olmasa da çekmecenizin ücra köşelerinde durabilir.

Sprey Limon Sıkacağı

Hem taze limon kullanmak istiyorum hem de hazır limon sosları gibi rahat bir kullanım istiyorum diyorsanız taze limona yerleştireceğiniz bu sprey limon sıkacağı ile çekirdeksiz salatalara merhaba!

Meyve Kabuğu Soyucu

Portakal ve limonu soyarken zorlanıyor musunuz? Bu pratik meyve soyucuyla artık ellerinizi kirletmeden meyvelerinizi kabuklarından kolaylıkla ayırabilirsiniz.

Mısır Ayıklama Aparatı

Genellikle AVM’lerde gördüğümüz ayıklanmış mısırı evinizde rahatlıkla yapabilirsiniz. 

Kızarmış Soğan Yapıcı

Kızarmış soğan yapıcı belki de en fantastik tasarımlardan biri. Kızarmış soğanı artık fast food dükkanları yerine evimde tüketmek istiyorum diyenler için birebir.

Pasta Kesme Aparatı

Siz de pastayı keserken eşit bölme ve pastanın dağılması endişelerini yaşıyorsanız, plastik pasta kesme aparatıyla bu sorunlardan kurtulacaksınız.

Otomatik Diş Macunu Sıkacağı

“Diş macununu yine ortadan sıkmışsın!” cümlesiyle başlayan kavgalara son! Otomatik diş macunu sıkacağı ile hijyenik bir şekilde diş macununu sıkacaksınız. Yanındaki beş adet diş fırçalığı da cabası!

Burun Şeklinde Sıvı Sabunluk

Ürün tanıtımında yer alan şu tanıtım cümlesi “Evlerde temizliğin adresi olan banyolarda kocaman bir burun düşünün!” firmanın ilginç pazarlama tekniğini gösterse de, banyosunda bir burun olmasını isteyen şakacı müşteriler bu ürünü tercih ediyorlar.

Mini Dikiş Makinesi

Yer kaplamayan, pratik dikiş makinesini tüm pazarlarda görmek mümkün.

Düğme Dikme Seti

Bu set sayesinde kopan düğmelerinizi iğne-iplik olmadan dikebilirsiniz.

Topuz Tokası

Oldukça eski tasarımlardan biri de topuz tokası. Gelin başını bile evde kendiniz yapabilmenin garantisini veriyor.

Yaprak Sarma Makinesi

Son olarak hepimizin pazarlarda gördüğü adeta fenomen olmuş yaprak sarma makinesi var. Bu makine ile kalem gibi yaprak sarmak artık herkesin marifetleri arasında. 

www.kentpazari.net Yaprak Sarma Makinası ile KentPazariNet

Yalnızca 17 Saniyede Traş Olabileceğiniz Jilet

Bu ürünü de Şener Şen bizzat kendisi tanıtıyor. Ünlülerin kullanıp vazgeçemediği bu pratik jiletin marifetlerini hep birikte görelim.

Etiketler

Bir yanıt yazın