Brad Pitt Mimarlık Sevgisini Çocuklarına da Aşılamaya Çalışıyor

ABD'de bir televizyon programına katılan Brad Pitt çocuklarından birinin mimar olmasını istediğini söyledi.

Ellen DeGeneres’in programına katılan Brad Pitt, yaşları 3 ile 10 arasında değişen 6 çocuğunu mimarlık mesleğine yöneltmeye çalıştığını söyledi. “Evet, ben onları bu yola sürüklüyorum. Örneğin, bir ev çizdiklerinde çok güzel olmuş diyerek onları cesaretlendiriyorum,” şeklinde konuştu.

Brad Pitt’in mimarlık merakını artık bilmeyen kalmadı. Rem Koolhaas ve Frank Gehry hayranı olduğu bilinen oyuncu, New Orleans kasırgasının ardından kurduğu Make It Right vakfıyla yeniden inşa faaliyetleri sürdürüyor.

Etiketler

5 yorum

  • omer-yilmaz says:

    Arkitera’nın üzerindeki “onu haber yapmasın bunu yazmasın şu etkinliği izlemesin” baskısı nedir yahu. Bırakın editörler istedikleri haberleri yapsın.

  • gonca-cetinkaya1 says:

    Ömer bey size katılıyorum bence de her haberi yapsınlar ama bazıları örn. Ayasofya gibi özellikle öğrenci yarışmalarını destekleyip cesaret vereceklerine çomak sokmasınlar.Avrupa da çocuğuna aşılıyor insanlar mimarlık sevgisini sizler öğrencilerinize bile sahip cıkamayacak kadar acizsiniz.sevgiler saygılar

  • omer-yilmaz says:

    Aslında yorumunuzun son cümlesi cevabı haketmediğinizi açıkça gösteriyor ama ortalığı da sürekli bu tavıra teslim etmek anlamsız. Aciz değiliz hiç endişelenmeyin. Aciz kelimesinin anlamını bir düşünün önce.

    Gelelim mesajınıza. Bir defa Ayasofya yani Ahmet Turan Köksal Arkitera editörü değil, ben de değilim. Ama Ahmet sadecece sizin gibi yorum yapan bir Arkitera kullanıcısı. Arkitera’dan bile değil. İkincisi yarışma olarak bahsettiğiniz sanıyorum mezarını tasarla yarışması. İlginç bir konu bulmakla iş bitmiyor. O konuyu başından sonuna kadar yüksek nitelikli bir şekilde götürebilirseniz iyi bir şeyler yapmış oluyorsunuz. Eğer süreçte hata yaparsanız da eleştirilirsiniz doğal olarak.

  • sedat-bayrak says:

    Başka bir başlığın tartışması ama söylemeden geçemeyeceğim. Yerinde uyarılar, “pohpoh”lamaktan daha faydalı olur genelde.

  • gonca-cetinkaya1 says:

    ben bir öğrenci ve tecrübesiz biri olarak iyi götürdüğümü düşünüyorum.Konu evet ilginçti sağolun üşenmeyip her site de yorum yaptığınız için de sizlere çok teşekkür ederim.Demekki sizleri etkilemişiz baya.Haketmediysem cevap vermeye de gerek yoktu.Yarışmaya gelince eğer eleştiriniz varsa buyurun bi gün uzun uzun konuşalım.belki tecrübelerinizden faydalanırız.yoksa, bu sosyal medyada önüne gelen bişi yazıyor!

Bir yanıt yazın