Bozok’un yeni binaları TOKİ’den

TOKİ ile Bozok Üniversitesi arasında Rektörlük İdari Birimler Hizmet Binası, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Ek Binası ve 120 konutluk lojman yapımı için protokol imzalandı.

Bozok Üniversitesi’nin bina ihtiyacının karşılanması için TOKİ’nin Bilkent’teki merkez binasında imzalanan protokol, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar tarafından imzalandı.

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Türkiye’deki diğer üniversiteler gibi Bozok Üniversitesi ile de hizmet binaları yapımı için protokolü imzaladıklarını belirterek, en kısa sürede binaların yapımı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar ise, 2012 yılından itibaren yeni projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ettirdiklerini belirterek, “Bu kapsamda Üniversitemizde ihtiyaç duyulan Rektörlük İdari Birimler Hizmet Binası, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ek binası ve 120 konutluk lojmanın yapımına ilişkin protokolü, Toplu Konut İdaresi Başkan Ahmet Haluk Karabel ile imzalamış bulunmaktayız. Bu yıl yapımına başlanılacak binaları 2013 yılında hizmete açmayı planlıyoruz. Yaptığımız protokol Üniversitemize, Yozgatımıza ve ülkemize hayırlı ve Uğurlu olsun” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın