“Bir patron olarak Cumartesi değil, Pazar günleri de çalışılsın isterim”

Milliyet Emlak'da inşaat firmalarının patronlarının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın "cumartesi de mesai yapılsın" önerisine dair değerlendirmeler yer aldı.

Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu öneriye tam destek verirken, Ali Ağaoğlu “Bir patron olarak Cumartesi değil, Pazar günleri de çalışılsın isterim” dedi. 

Yıldız’ın önerilerine dair tüm değerlendirmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Etiketler

4 yorum

  • ozlem-duygu-cil says:

    Bu açıklamalara yorumlarınızı özellikle bekliyorum…

  • mehmet-eris says:

    kamuda tasarruf icin gun isigina gore calismaktansa (tabi oyle olunca haftalik saati tutturmak icin ctesi de calismak gerekiyor), kamu binalarinin alternatif enerji kaynaklarindan yararlanir hale getirilmesi daha mantikli olmaz mi? patronlarin “keske her gun calisilsa” temennisi ise mantikli. calisan olarak ben de her gun “yatmayi” dilerim ama olmuyor iste napalim.

  • omer-yilmaz says:

    Günlük çalışma saati 10 saate çıkarılsın.
    Sabah 7:30’da çalışmaya başlayalım 18:00’de bırakalım (öğlen 30dk)
    Cumartesi zaten çalışılmasın, Cuma da çalışılmasın bence.
    Bayramlara düzenleme gelsin, devlet istediği gibi, canı sıkılınca, işçiler bastırınca, patronlar lobi yapınca karar değiştirmesin, bilelim ki uzun vadede bellidir planımız.
    Yeni TTK acilen devreye alınsın, haksız rekabet son bulsun, izinleri herkes uygulamak zorunda kalsın.

    Ben daha o kadar çok yazarım ki…

  • bahar-bayhan says:

    Önemli olan çalışma saatleri değil, çalışanın, nitelikli ürünler ortaya koymasını sağlayacak koşuları yaratmaktır. Taner Yıldız şu öneriyi yaparken bile kendi çalışma zamanını boşa harcamışa benziyor.

Bir yanıt yazın