Bien Seramik İstanbul Temalı Standı ile Cersaie’de

Bien Seramik, fuara özel tasarladığı İstanbul temalı standında yepyeni ve dikkat çekici 3 boyutlu ürünlerini CERSAIE Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı ile dünya platformuna taşıyacak.

Her tasarımına kendi imzasını atan, her yeni koleksiyonuyla kendi çizgisini oluşturan Bien Seramik, dünya kültür başkentleri arasında sayılan İstanbul’un simgeleriyle bütünleştirdiği 3 boyutlu dijital ürünlerini geçmiş yıllardakinden farklı ve çarpıcı bir sunumla standına taşıyacak. Bien Seramik, fuar için ayrıca hazırladığı sürpriz ürünleri ile 20-24 Eylül 2011 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek olan CERSAIE Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı’nda diğer dünya devi seramik firmalarıyla birlikte 19.hol C72 – D71 no.lu stantta yerini alacak.

Seramik-banyo-aksesuar alanında dünya çapındaki en kapsamlı fuar olan CERSAIE Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı, seramik sektörü açısından küresel trendlerin belirlendiği ve tüm kıtalardan ziyaretçi ve katılımcıların bulunacağı çok önemli bir organizasyon olmakla beraber, dünya çapında 948 seramik firmasının katılacağı bu etkinlikte yer alan Bien Seramik ‘in hedefleri arasında ürünlerini dünya platformunda sergileyerek küresel seramik sektöründe yerini almak, yeni ihracat ülke ve firmalarıyla iletişime geçebilmek ve kaliteden ödün vermeyen yepyeni teknolojilerle üretilmiş birbirinden şık ürünlerini dünya pazarının beğenisine sunmak bulunuyor.

Her yıl dünyanın dört bir yanından katılımcıların ziyaret ettiği CERSAIE Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı’nın 2010 yılı ziyaretçi sayısı 82.548, 2009 yılı ziyaretçi sayısı 82.422 olup, bu sayının her yıl artması, Türkiye seramik sektörünün gelişmesine ve dünyaya açılmasına her yıl biraz daha katkıda bulunuyor.

İstanbul temalı standında 86 farklı serisi, 490 ürününü gerek profesyonellerle gerek ziyaretçilerle buluşturacak olan Bien Seramik görsel güzellikteki standında İstanbul’un kendi dokusu gibi birbirinden farklı ve dikkat çekici dokuları bir arada sunacak. 1001 gece masallarından rüya sarayların gerçek alemdeki izdüşümünü Elhamra serisi ile yansıtırken, mekanlara asillik ve zarafeti İnci serisi ile yansıtacak. İstanbul şehrinin kendi dokusu gibi geleneksel ve modern yapıyı da ürünlerinde bir araya getiren firma böyle bir seriyi Barça adıyla taçlandırmakta. Kendi ülkesinden çıkıp ürünlerini farklı kıtalara yayan Bien Seramik üretimini hem kendi ülkesinin hem de dünyanın güzelliklerinden esinlenerek gerçekleştirmekte, ürünlerine de bu güzelliklerin isimlerini vermekte. İtalya’nın doğa güzelliklerinden Kapri adasının ismini verdiği seride mermerin dokusunu toprak renkleri ile sunarken, İspanya’nın denizin aynası anlamına gelen turistik şehri Almeria’dan adını alan serisi ise mekanlarında soft bir görünüm elde etmek isteyenler için ideal.

Etiketler

Bir yanıt yazın