Beylikdüzü’ne Kayak Pisti

Başkan müjdeyi verdi.

Beylikdüzü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kabul eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Gürpınar’da yapay kayak pisti yapılacağı müjdesini verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri’ne yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Uzun, Beylikdüzü Spor Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek, gelişmeleri değerlendirdi. Beylikdüzü Belediyesi olarak, Beylikdüzü Spor Kulübü’nün bölgede hizmet vermekte olan diğer spor kulüplerinden daha farklı bir yerde olduğunu belirten Uzun, “İlçemizdeki bütün spor kulüplerinin yanındayız” dedi. Başkan Uzun, spor kulüplerinin “Kulüpler Birliği” çatısı altında toplanmaları gerektiğini söyleyerek, her şeyin Beylikdüzü için olduğunu ifade etti.

Üç, dört aylık süre zarfında Gürpınar’a yapay kayak pisti alanı yapacaklarını ifade eden başkan Uzun, ayrıca Tekerlekli Sandalye Federasyonu ile sürekli iletişim içinde olduklarını ve Beylikdüzü’nde çok yakında bir şampiyona düzenlemek istediklerini kaydetti.

Etiketler

Bir yanıt yazın