Beykent Üniversitesi, Mimarlık Alanında Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerine Geniş Bir Yelpaze Sunuyor

Beykent Üniversitesi Mimarlık, İç Mimarlık ve Tasarım ve Yapım Yönetimi Y. Lisans ve Mimarlık Doktora programları 30 Eylül 2011 tarihine kadar öğrenci kabul ediyor.

Beykent Üniversitesi Taksim Binasında sürdürülecek programların ders saatleri 19.00-22.00 arasında olup amaç, normal çalışma saatleri dışında akademik çalışmalara zaman ayırmak isteyen araştırmacılara olanak tanımak. Prof.Dr. Şengül Öymen Gür yönetimindeki Mimarlık Y. Lisans programında, tasarım, planlama, projelendirme yaklaşımları ve yöntemleri, koruma ve yenileme stratejileri ağırlıklı konular oluyor. Mimarlıkta Doktora programı ise çağdaş, global ve lokal tasarım ve koruma sorunları kapsamında özgür bir alan olarak kısaca tanımlanabilir. Tasarım ve Yapım Yönetimi programında İngiliz Üniversiteleri ile iş birliği halinde eğitim ve araştırma imkanı sunuluyor. İç Mimarlık programı Doç.Dr. Nejat Aral yönetiminde eğitim ve öğretime açıldı. Bu programlar çerçevesinde yüksek lisans çalışması yapan öğrenciler Erasmus – öğrenci değişim programından yararlanabiliyor.

Beykent Üniversitesi’nin yüksek lisans ve doktora programlarına ait detaylı bilgiye http://www.beykent.edu.tr/WebProjects/Web/fbeDuyurular.php adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın