Beşiktaş İskelesi Shangri-La Oteli’nin Bir Parçası mı Olacak?

Sosyal medyada son zamanlarda yer alan imajlar iskelenin otel için kullanılacağı sorusunu akıllara getirdi.

Konuyla ilgili Vira Haber’de yer alan haber ise şu şekilde:

“Beşiktaş’ta geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Shangri-La’nın, Beşiktaş’ta bulunan Beşiktaş-Kadıköy iskelesini satın aldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz haftalarda açılan yapımı uzun süredir tartışma konusu olan otel Beşiktaş’ta bulunan Beşiktaş- Kadıköy ile boğaz seferlerinin halen yapılmakta olduğu Barbaros Hayretttin Paşa İskelesi’ni aldığı ve otel ulaşımı için kullanacağı iddia edildi.

Ayrıca Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi ile otel arasındaki yolunda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çalışma Ofisi’nin emniyeti için araç trafiğine kapatıldığı bu alanın da otele Sahangri-La Hotels’e devredileceği öğrenildi. Diğer taraftan bu hattı kullanan belediye otobüslerinin, Deniz Müzesi önünden güzergahlarına devam edileceği de iddia edildi.

Tanrıverdi Holding ile Çinli Shangri-La Hotels and Resorts ortaklığı ile yapılan ve 11 Mayıs’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılmıştı. Açılış Töreni’nde Kerry Holding Yönetim Kurulu Başkanı Beau Kuok ve Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi’nin ev sahipliği yapmıştı. Açılışa Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile iş, sanat, siyaset dünyasının ünlü isimleri de katılmıştı.

Otel ve Şehir Hatları’ndan henüz bir açıklama gelmezken gerekli ayarlamalar için çalışmalar başlamış durumda.”

Etiketler

Bir yanıt yazın