Başkanlar Konuşuyor: Aziz Yeniay

Aziz Yeniay Küçükçekmece'yi ve kentsel projelerini anlatıyor.

Kentsel Strateji ve Arkitera iş birliği ile düzenlenecek “Başkanlar Konuşuyor” etkinliği kapsamında belediyeler yerleşmenin ekonomik, mekansal ve sosyal gelişimi için planladıkları yatırımları; yatırımcılar ve geliştiricilere tanıtacak ve stratejileri doğrultusunda bölgelerindeki potansiyel gelişme alanlarını aktaracaklar.

“Kentsel Kalite için Diyalog” sloganı ile yola çıkan ArkiPARC kapsamında gerçekleşen bu toplantı serisi ile belediye başkanlarının bölgelerindeki potansiyelleri öne çıkarması amaçlanıyor. Şehirlerin nitelikli kentsel mekanlara sahip olması doğru yatırımlar ve kentsel gelişmenin sürdürülmesi ile mümkün olduğu fikrini benimseyen “ArkiPARC Başkanlar Konuşuyor” etkinliğinde ilk konuk Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay.

1 Kasım 2012’de düzenlenecek etkinlikte Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece’de gerçekleştirmeyi planladığı iki kentsel projeyi geliştiricilere ve yatırımcılara anlatacak. Aynı zamanda Çevre Şehircilik Bakanlığı adına Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen’in de davetli olduğu etkinlikte geliştiricilerin ve yatırımcıların soruları ile konunun farklı boyutlarının ele alınması planlanıyor.

Faruk Göksu moderatörlüğünde gerçekleşecek Başkanlar Konuşuyor toplantı serisinde daha kaliteli kentlere doğru kentsel dönüşüm, altyapı ve finans modelleri konuşulacak.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi ve kayıt için www.arkiparc.com adresi ziyaret edilebilir.

Katılım kontenjan ile sınırlıdır.

“Başkanlar Konuşuyor: Aziz Yeniay” etkinliği emlakwebtv’den canlı yayınlanacak. Etkinlik http://emlakwebtv.com/canli adresinden takip edilebilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın