Başkan Topbaş KKM’nin yeni binasını gezdi

Başkan Kadir Topbaş, ihtiyaç sahibi binlerce aileye yardım elini uzatan İBB Kadın Koordinasyon Merkezi'nin Ataköy'de inşaatı devam eden yeni binasını gezdi. Gezide E-5 ile sahil yolunu bağlayacak yeni yol projesi de değerlendirildi.

Başkan Kadir Topbaş, ihtiyaç sahibi binlerce aileye yardım elini uzatan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kadın Koordinasyon Merkezi’nin (KKM) Ataköy’de inşaatı devam eden yeni binasının şantiyesinde incelemelerde bulundu.

KKM’nin modern binasının şantiyesinde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Topbaş, inşaatta çalışan işçilerle sohbet etti ve çay içti. KİPTAŞ tarafından yapılan binanın yaz aylarında tamamlanarak hizmete alınması hedefleniyor.

Kadir Topbaş, gezide 50 milyon TL maliyetli “Bakırköy Dünya Ticaret Merkezi Sahilyolu Arası Yol ve Kavşak Uygulaması”nın projesini de inceledi. KKM’nin de yanından geçecek yolun arazinin çoğu Hazine’ye ait olduğu, projenin bir kısmında da kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Projeyle E-5 ile sahildeki Kenedi Caddesi arasında bir koridor oluşturularak bölgede alternatif bir güzergah oluşturulacak. E-5’in etrafındaki kavşaklarda oluşan trafik yoğunluğu alınarak sahilyolu ile kesintisiz bir erişim imkanı sağlanacak. Yol kenarlarında yeşil alanlar ve yürüyüş alanları da yapılacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın