Barbie’nin Pempe Panjurlu Evi

Roksanda Ilincic, önümüzdeki aylarda SHOWstudio.com'da ilk kez sergilenecek olan Barbie'nin Rüya Evi'ni tasarlayacak.

Tasarımcı 2009 yılında ünlü markanın 50. yıldönümü için yeni bir giysi yaratmıştı.

Ilincic “Daha önce Barbie’nin 50. yıldönümünü kutlamak için bir kıyafet hazırlayarak 21. yüzyılda bir takım içinde nasıl görünmesi gerektiğini anlatmak iyi bir fikirdi,” diyor ve ekliyor “Barbie ön sırada yer alan mükemmel bir  misafir iken SHOWstudio.com bana bu imkanı sağladığı için mükemmel bir ortak.”

Tasarımcı moda kariyerine başlamadan önce Belgrad Üniversitesi’nde mimarlık eğitim görmüş, bu yüzden bu iş için yeterince donanımlı. İlhamını Londra’dan alan yeni evde bol bol beton kullanılacak ve biraz daha az pembe renk olacak 

Barbie 2010’daki Londra Moda Haftası sırasında SHOWstudio’da fotoğrafçı Nick Knight’ın yanında staj yaptı. O’nun 20 günlük bu serüveni canlı blog paylaşımlarıyla ile duyuruldu.

SHOWstudio yönetmeni Carrie Scott “2010 yılında stajyer olarak bize katılan Barbie’yi çok sevfmiştik, bu yüzden tekrar onunla çalışmak harika,”  diyor ve ekliyor, “Ev taşıma işi çok stresli olabilir, bu yüzden Barbie’nin yeni rüya ev işçiliğini Roksanda Illincic’e vererek yardımcı olmaya çalıştık. Kim moda endüstrisi stajyerlerini ödüllendirmez diyor?”

Etiketler

Bir yanıt yazın