bab Journal of FSMVU Faculty of Architecture and Design’dan Makale Çağrısı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından yayıma hazırlanan, “bāb Journal of FSMVU Faculty of Architecture and Design” makale çağrısı yapıyor.

Çağrı metni:

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından yayıma hazırlanan uluslararası hakemli, “bāb Journal of FSMVU Faculty of Architecture and Design”ın 2. cilt 2. sayısının yayımlandığını duyurmak isteriz. Dergiye buradaki bağlantıdan erişilebilir.

bāb Journal of Architecture and Design, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından çıkarılan uluslararası hakemli, bilimsel bir dergidir. Dergi mimarlık, tasarım ve planlama alanlarında yapılan özgün bilimsel çalışmaları yayımlamayı amaçlamaktadır.

bāb Journal of FSMVU Faculty of Architecture and Design çift-gizli hakemlik sistemi ile çalışır. Elektronik ortamda yayımlanan derginin yazım dilleri İngilizce ve Türkçedir. Ocak ve Temmuz ayları olmak üzere yılda iki sayı çıkan dergide mimari tasarım, kentsel tasarım, iç mekân tasarımı, yapı teknolojileri ve yapı fiziği, mimarlık tarihi ve kuramı, mimari koruma ve benzeri konularında ağırlıklı olarak araştırma makaleleri yayımlandığı gibi, aynı alanlarda tartışma makaleleri, derleme makaleleri, eleştiri makaleleri ve görüş makaleleri yer almaktadır.

bāb Journal of Architecture and Design Asos Index, Index Copernicus International (ICI) World of Journals ve Eurasian Scientific Journal Index’te taranmaktadır.

bāb Journal of Architecture and Design’da makale gönderme, değerlendirme ve yayımlanma aşamalarının hiç birinde ücret talep edilmez ve yazarlara telif ücreti ödenmez.

Dergi yıl boyunca makale gönderimine açıktır. Hazırlanan makaleler babdergi@fsm.edu.tr adresine gönderilebilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın