“bab Journal of FSMVU Faculty of Architecture and Design” Dergisi Makale Çağrısı Yapıyor

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından yayıma hazırlanan, “bāb Journal of FSMVU Faculty of Architecture and Design” 2021 yılı Ocak ayında çıkacak olan üçüncü sayısı için makale çağrısı yapıyor.

Çağrı metni:

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından yayıma hazırlanan, “bāb Journal of FSMVU Faculty of Architecture and Design” 2021 yılı Ocak ayında çıkacak olan üçüncü sayısı için makale kabulüne hazırdır.

Uluslararası hakemli, bilimsel bir dergi olan bāb Journal of Architecture and Design, çift-kör hakemlik sistemi ile çalışır. Elektronik ortamda yayımlanan derginin yazım dilleri İngilizce ve Türkçedir. Dergide mimarlık, tasarım ve planlama alanlarında öncelikli olarak araştırma makalelerine yer verildiği gibi, tartışma, derleme, eleştiri ve görüş makaleleri de yayımlanmaktadır. Dergi Index Copernicus International (ICI) World of Journals, Eurasian Scientific Journal Index ve Asos Index’te taranmaktadır.

bāb Journal of Architecture and Design’da makale gönderme, değerlendirme ve yayımlanma aşamalarının hiç birinde ücret talep edilmez ve yazarlara telif ücreti ödenmez.

Hazırlanan makaleler 20 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında DergiPark sistemi üzerinden gönderilebilir.

https://dergipark.org.tr/tr/pub/babdergisi

Etiketler

Bir yanıt yazın