Aydınlatma Sektörü İstanbul’da Buluşuyor

İstanbulLight 8. Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi 18-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Istanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

İstanbulLight 8. Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi NTSR Fuarcılık organizatörlüğünde, AGİD (Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği) ve ATMK (Aydınlatma Türk Milli Komitesi) işbirliği ile 18-21 Nisan 2013 tarihleri arasında aydınlatma sektörünü bir araya getirecek.

Bulunduğu coğrafi konum itibariyle Doğu Avrupa ve Ortadoğu’dan katılımcılarında yer aldığı İstanbulLight Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi, aydınlatma sektörünün en önemli buluşma noktası olarak sektör tarafından heyecanla bekleniyor.

19-20 Nisan 2013 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuara paralel olarak, Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) tarafından Ulusal Aydınlatma Kongresi’de düzenlenecek. 9. Ulusal Aydınlatma Kongresi, genel konuların yanı sıra
“Aydınlatmada Güncel Yaklaşımlar ve LED” konusunun ayrıntılı bir şekilde ele alınıp tartışılması hedefleniyor.

Çeşitli etkinliklerle zenginleşen 8. İstanbulLight Aydınlatma Teknolojileri Fuar’ında meslek gruplarıyla da işbirliği yapıldı. ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) tarafından düzenlenen “Ofisler için Aydınlatma Armatürü Tasarımı Atölyesi” ve “Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülllerinden Sergilenmiş olan Aydınlatma Ürünleri Sergisi” aydınlatma dünyasında değisen trendleri gözler önüner serecek.

“Herkes için Mimarlık Atölye Çalışması” ile özellikle mimarlık öğrencilerinin aydınlatmanın temel prensiplerini deneyimleyerek fark etmesi amaçlıyor.

Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği’nin (AGİD) geçtiğimiz günlerde sadece AB ülkelerinin dahil olduğu Avrupa Aydınlatma Birliği (Lighting Europe) kurucu üyesi olması nedeniyle de fuara özellikle AB ülkelerinden geniş bir katılım olacak.

İstanbul Light Aydınlatma Teknolojileri Fuarı’na bu sene 15 ülkeden 200’ün üzerinde katılımcı ve 10.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın